Met een grotere groep of verblijft u voor een langere periode? Bekijk dan ook ons vakantiehuis
Terug naar activiteiten

't Vat van Rodenbach

Beleef de bruisende sfeer van 't Vat van Rodenbach, een jaarlijks hoogtepunt op de Grote Markt in Roeselare! Dit unieke evenement draait om het neerzetten van een indrukwekkend vat Rodenbach-bier, en het is dé gelegenheid om te proosten op de rijke brouwerijtradities van de stad. Als u in ons hotel verblijft, bevindt u zich op steenworp afstand van deze levendige festiviteiten, die een perfecte mix bieden van gezelligheid en lokale trots.

Over het evenement

't Vat van Rodenbach is een niet te missen jaarlijks festijn op de Grote Markt van Roeselare, en het draait allemaal om het plaatsen van een reusachtig vat Rodenbach-bier. Het evenement brengt de gemeenschap samen in een viering van de brouwerijgeschiedenis van de stad. Het gigantische vat, gevuld met het kenmerkende Rodenbach-bier, symboliseert de trots van Roeselare op zijn brouwtradities.

Gasten van ons hotel hebben het voorrecht dit spektakel van dichtbij mee te maken, aangezien de Grote Markt op loopafstand ligt. Het evenement biedt niet alleen de kans om te genieten van de karakteristieke smaak van Rodenbach-bier, maar ook om te worden ondergedompeld in de levendige atmosfeer van de stad.

Van livemuziek tot lokale lekkernijen, 't Vat van Rodenbach is een veelzijdig evenement dat het beste van de lokale cultuur en gastvrijheid naar voren brengt. Of u nu een fervent bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, dit evenement op de Grote Markt is een perfecte gelegenheid om de lokale charme van Roeselare te omarmen. Proost op de tradities, proef het Rodenbach-bier en maak deel uit van de feestvreugde tijdens uw verblijf bij ons hotel.

Actie

Bij verblijf én vertoon van een beker van het evenement krijgt u een gratis ontbijt! Wenst u meer informatie over het evenement? Contacteer ons gerust!

Cookie-instellingen

Gelieve te kiezen welke cookie-categorieën u wilt accepteren.