Met een grotere groep of verblijft u voor een langere periode? Bekijk dan ook ons vakantiehuis

Parking

Bij De Bonte Os Hotel & Tower maken we uw verblijf zo gemakkelijk mogelijk, zelfs als het gaat om parkeren. We bieden gratis overdekte parkeermogelijkheden voor zowel moto's als fietsen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoermiddel terwijl u van uw tijd bij ons geniet. Wagens kunnen met blauwe schijf in de straat staan, aan de Kaaistraat (300m wandelen) gratis. Of op 200m in de betaalparking van ons treinstation in de Jules Lagaelaan.

Fiets- en Motorstalling

Bij De Bonte Os Hotel & Tower zorgen we ervoor dat uw voertuig veilig en beschermd is tijdens uw verblijf. Of u nu op de fiets of op de motor reist, we bieden speciale stallingsopties om aan uw behoeften te voldoen. U kan deze stallen bij ons in een beveiligd gebouw.

MyCambio parking voor deelwagens

Wist je dat in de Jules Lagaelaan op 50 m van het hotel een standplaats is voor Cambio "S mini" deelwagens. Zo kan zorgeloos je vanuit gans Vlaanderen komen om hier je MyCambio wagen achter te laten en de streek verder verkennen met de fiets of te voet.

Auto Parking

Voor gasten die met de auto reizen, hebben we twee nabijgelegen parkeergelegenheden om uit te kiezen. De meest nabije optie is de B-Parking Station Roeselare, gelegen aan de Jules Lagaelaan, slechts één straat verwijderd van ons hotel. Er is ook een gratis parkeermogelijkheid bij de Kaaistraat.

Cookie-instellingen

Gelieve te kiezen welke cookie-categorieën u wilt accepteren.